Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk oranları değişti

Trendyol Süper Lig’de müthiş heyecan geçtiğimiz hafta oynanan ilk hafta maçlarıyla başladı. Sezona 1-0’lık Adana Demirspor galibiyetle başlayan Fenerbahçe, 1.85’lik oranıyla Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğun bir numaralı favorisi olarak gösterildi.

Trendyol Süper Lig 74 günlük uzun aranın ardından geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başladı.

Sezonun açılışını yapan son şampiyon Galatasaray sahasında Hatayspor’u geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başardı. Son şampiyon Galatasaray’ın bu sezonki şampiyonluk oranı 2.10 olarak gösterildi.

Sahasında Adana Demirspor’u konuk eden ve Edin Dzeko’nun golüyle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe ise Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi. Sarı-lacivertli ekibin oranı 1.85 olarak belirlendi.

Immobile ve Rafa Silva gibi çok önemli isimleri kadrosuna katan ve Samsunspor’u deplasmanda 2-0 deviren Beşiktaş’ın oranı ise 6.00 olarak belirlendi.

Trabzonspor’a şampiyonluk için 40 oran verilirken, Başakşehir’in şampiyonluk oranıysa 90.00 olarak dikkat çekti.

Kaynak: Medyatava

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio