Dilan Çiçek Deniz sevgilisinin doğum gününü kutladı

Hollywood yıldızını aratmayan pozlar! Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Rafael Cemo Çetin’in doğum gününü kutladı

Aşk hayatındaki gelişmelerle çok konuşulan isimlerden biri olan Dilan Çiçek Deniz’in yeni aşkının Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin olduğu ortaya çıkmıştı. Bir süredir sık sık birlikte görüntülenen ikili bu yaz tatil yapmaya doyamamışlardı! Şimdilerde ise güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Rafael Cemo Çetin’in doğum gününü kutladı.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in mücevher tasarımcısı ve yönetmen oğlu Rafael Cemo Çetin, son zamanlarda magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Yaklaşık iki aydır aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da görüntülenmişti.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, konuyla ilgili sorular üzerine, “Her şey yolunda, teşekkür ederim” demekle yetinmişti.

    ROTALARI YİNE BODRUM’A DÖNDÜ

Dilan Çiçek Deniz ile yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, bir süredir aşk yaşayan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Türkbükü’nde bir otelin iskelesinde görüntülenmişti.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden Rafael Cemo Çetin, şezlongunda güneşlenmişti.

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Dilan Çiçek ise iskelede yürüyerek uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Telefon görüşmesinden sonra Rafael Cemo Çetin’in yanına giden genç oyuncu, sevgilisi ile sohbetine kaldığı yerden devam etmişti.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Yoğun geçen sezonun yorgunluğunu Bodrum’da atan Dilan Çiçek Deniz, fit haliyle herkesi kendine hayran bırakmıştı.

HOLLYWOOD EDASIYLA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI 

Güzel oyuncu Dilan Çeçek Deniz dün 32 yaşına giren sevgilisinin doğum gününü birlikte verdikleri bir pozla kutladı. Çiftin Hollywood yıldızlarını aratmadığı bu karenin altına da “İyi ki doğdun altın aşkım” yazdı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio