Yıldız Tilbe konserlere de projelere de ara vermiyor

Yıldız Tilbe genç sanatçılara destek oluyor. Tilbe, sahnede kendisine eşlik de eden iki müzisyen dostu Can Kahraman ve Hasan Dağlar’a şarkı hediye etti. Ayrıca besteleri ve şarkılarıyla müziğe yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, 8 Ekim Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor.

Tilbe, sahnede kendisine eşlik de eden iki müzisyen dostu Can Kahraman ve Hasan Dağlar’a şarkı hediye etti.

Yıldız Tilbe konserlere de projelere de ara vermiyor!

Yıldız Tilbe’nin 2001’de seslendirdiği, sözü ve müziği de kendisine ait ‘Bendim Yanlış Olan’ adlı şarkıyı iki genç yetenek kendi tarzlarında yorumladı.

Can Kahraman’ın düzenlemesiyle şarkı adeta yeniden hayat buldu.

Yıldız Tilbe konserlere de projelere de ara vermiyor! - Resim : 2

Besteleri ve şarkılarıyla müziğe yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, KüçükÇİftlik Park sahnesi’nde!

Türk pop müziğimizin tartışmasız en iyi kadın yorumcularından Yıldız Tilbe,  Hep Yeni Kal’ın sunduğu konserler serisi kapsamında, Epifoni organizasyonu ile 18 Ekim Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor.

Yıldız Tilbe harika sahnesi, muhteşem enerjisi ve ‘Delikanlım’, ‘Sana Değer’, ‘Vazgeçtim’ gibi dillerden düşmeyen şarkıları ile dinleyicilere keyifli bir müzik ziyafeti vaad ediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio