Dünyaca Ünlü İsimler Olimpiyatlarda Bir Araya Geldi

2024 Paris Olimpiyatları’nı bizzat takip etmek isteyen ünlü isimler Margot Robbie, Tom Cruise, yönetmen Steven Spielberg ve ‘Barbie’ filminin yönetmeni Greta Gerwig, etkinlik sırasında bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘Barbie’ filminin yıldızı Margot Robbie, filmin yönetmeni Greta Gerwig, Tom Cruise ve Steven Spielberg beraber poz verdiler.

Margot Robbie’nin hamileliğindeki son hali de görülen fotoğraf, ‘Görevimiz Tehlike’ (Mission Impossible) serisinin yönetmeni Christopher McQuarrie tarafından, ‘İşte madalyayı hak eden bir ekip!’ notuyla paylaşıldı.

Fotoğrafa yapılan yorumlardan biri, ‘Bugün kıskançlıkla tanıştım. Margot, Greta, Tom ve Spielberg’ şeklinde dikkat çekti.

Bu kare, Lady Gaga ve Celine Dion’un etkileyici performanslarıyla hafızalara kazınan Paris Olimpiyatları açılış töreni sırasında çekilmiş olabilir.

Paris’te düzenlenen dünyanın en büyük spor organizasyonuna katılan birçok ünlü isim objektiflere yansıdı.

ABD’nin altın madalya kazandığı artistik cimnastik kadınlar finalinde dikkat çeken ünlü seyirciler arasında şampiyon tenisçi Serena Williams, 6 yaşındaki kızı Alexis Olympia ile birlikte kadınlar artistik cimnastik finallerini izledi.

Avustralya ve ABD vatandaşı olan oyuncu Nicole Kidman, artistik cimnastik finallerini izlemek üzere müzisyen eşi Keith Urban, 16 yaşındaki kızı Sunday Rose ve 13 yaşındaki kızı Faith ile birlikte Paris’e gitti.

ABD’nin artistik cimnastik takımını desteklemek için tribündeki yerini alan Natalie Portman, etkinliğe katıldı. Ayrıca, Microsoft’un kurucusu Bill Gates de kadın cimnastikçilerin final performansını yerinde izleyerek dikkat çekti.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio