İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun davetlisi olarak gittikleri 2024 Paris Olimpiyatları’nda mili sporcuları yalnız bırakmadı.

İlk gün 2036 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmak isteyen ülkelerin temsilcileriyle bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, ikinci günü Eyfel Kulesi’nin altında kurulan geçici plaj voleybolu sahasında maç izleyerek geçirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, “Güne, Eyfel Kulesi’nin gölgesinde kurulan muhteşem bir geçici sahada voleybol müsabakalarını izleyerek başladık. 2036’da İstanbul’da çok daha güzel alanlar tasarlayacağız, tarihi alanlarla Olimpiyat bütünleşecek.” ifadelerini kullandı.

Ardından, İBB sporcusu olarak Olimpiyatlarda badminton branşında mücadele eden Neslihan Arın’ın maçına giden İmamoğlu çifti, milli sporcuya destek verdi. İmamoğlu, “Milli sporcumuz Neslihan Arın’ın badminton maçındayız. Aynı zamanda İBB sporcusu olan Neslihan’a desteğimiz tam” paylaşımı yaptı.

NESLİHAN ARIN İLK MAÇINI KAYBETTİ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil eden milli badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, ilk maçında mağlubiyetle tanıştı.

La Chapelle Arena’da gerçekleştirilen badminton karşılaşmalarında Neslihan Yiğit Arın, J Grubu’ndaki ilk müsabakasında Japon rakibi Aya Ohori ile karşı karşıya geldi.

Milli sporcu, rakibine 21-9 ve 21-7’lik setlerle 2-0 yenildi. Neslihan Yiğit Arın, gruptaki ikinci maçını 30 Temmuz Salı günü Peru’dan Ines Lucia Castillo’ya karşı oynayacak.