Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı

Jennifer Lopez 55’inci yaş gününde düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerinde topladı. Ünlü ismin genç kızları kıskandıran güzelliği takipçilerini hayran bıraktı.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 1

Jennifer Lopez 55’inci yaş gününde düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerinde topladı. Ünlü ismin genç kızları kıskandıran güzelliği takipçilerini hayran bıraktı.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 2

2022’de üç gün süren görkemli bir düğün yaparak ABD’li aktör Ben Affleck (50) ile evlenen ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, eşiyle sıkıntılar yaşıyor.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 3

Boşanma itirafı gelmese de birlikte görüntülenmeyen çiftin gizlice boşandığı söyleniyor.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 4

Ünlü şarkıcı doğum gününde de yalnız olunca iddialar güçlendi. Jennifer Lopez’in cesur kareleri takipçilerini hayran bıraktı.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 5

Ünlü ismin genç kızları kıskandıran güzelliği takipçilerini hayran bıraktı.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 6

Evinde doğum günü pastasıyla pozlar veren Jennifer Lopez, Instagram hesabındaki paylaşıma şu notu düştü:

“Dün gece ve bu sabah dünyanın her yerinden doğum günü dileklerini, güzel videolarını ve gönderilerini görüyorum. Güldüm, gülümsedim, biraz gözyaşı döktüm. Gerçekten dünyanın en iyi, en harika hayranlarına sahibim. Ne kadar duygulandığımı ya da hepinizin hayatımın bir parçası olduğunuz için ne kadar şanslı olduğumu asla ifade edemezdim. Çok teşekkür ederim.

Son pozları 'Kim der 55 yaşında?' dedirtti. Jennifer Lopez yeni yaşını böyle kutladı - Resim : 7

Bunca zamanı birlikte geçirdiğimize inanmak çok zor. Burada oturmuş en sıradışı yolculuğu düşünürken kendimi hala aynı kız gibi hissediyorum; enerji ve cesaret dolu, dışardan tüm dünyayı kapmaya hazır ve yine de çok hassas, kırılgan ve bazen korkmuş ama her zaman dolu içten. Ailem ve arkadaşlarımın yanı sıra, iyi ve zor zamanlarda hep yanımda oldunuz. İlginiz, anlayışınız, sadakatiniz ve en önemlisi sevginiz için teşekkür ederim. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler… Her zaman…”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio