Beşiktaş genç yıldızı ile coştu 5-1

Beşiktaş, Slovenya kampının son gününde Avusturya ekibi Grazer ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı.

Beşiktaş’ın 17 yaşındaki forveti Mustafa Erhan Hekimoğlu 2 gol, 1 asist ile karşılaşmaya damga vurdu. Maça, Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih ve Mustafa ilk 11’i ile başlayan Beşiktaş 3’te Lang’ın golüyle geriye düştü. 10’da Mustafa önce eşitliği sağladı, sonra 13’te skoru 2-1’e taşıdı. 20’de Mustafa Hekimoğlu’nun pasında Rashica skoru 3-1 yaptı. Rafa Silva 26’da fileleri havalandırdı: 4-1. 51’de Rashica skoru belirledi: 5-1. İkinci yarıda Göktuğ, Muçi, İmmobile, Salih, Necip, Talha, Onur, Onana, Hasic, Emrecan Terzi değişiklikleri yapıldı.

KOMBİNELİLERE ÜCRETSİZ BİLET

Beşiktaş, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de, Kocaeli Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile hazırlık maçı oynayacak. Kulüpten yapılan açıklamada, “2024-2025 sezonu kombinesi olan taraftarlarımız; ücretsiz bir şekilde bilet tanımlamalarını yapabileceklerdir” denildi.

MUSTAFA BENİ ŞAŞIRTIYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, “Mustafa genç yaşına rağmen beni şaşırttı, onda potansiyel var” dedi. Maçın olumsuz hava şartları nedeniyle oynanmama tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu hatırlatan Hollandalı hoca, “Korktuğumuz olmadı ve maç oynandı. Kamptan son derece memnunum” diye konuştu.

ANGEL CORREA İDDİASI

İspanyol basını kanat bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş için sürpriz bir isim ortaya attı. Kartal’ın Atletico Madrid’in kadroda düşünmediği Angel Correa için nabız yokladığı belirtildi. Siyahbeyazlıların önümüzdeki günlerde resmi teklifi yapması bekleniyor

IMMOBİLE’YE İHTİYAÇ VARDI

Milot Rashica, Ciro Immobile’nin gelişinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Kosovalı yıldız, “Böyle transferlere ihtiyacımız vardı. Hep birlikte gelişeceğiz ve daha iyi olacağız. Antrenmanlarda kalitelerini görebilirsiniz” dedi. Rashica, Süper Kupa’yla ilgili ise “Taraftarlarımız bize her zaman desteklerini göstersin. Atatürk Olimpiyat Stadı’na zafer kazanmaya, kupa kazanmaya gideceğiz” diye konuştu.

FAHRİ KEREM MEST ETTİ

Beşiktaş’ın U19 takımında forma giyen Fahri Kerem, U19 Milli Takım’ın İspanya ile 1-1 berabere kaldığı maçta şık bir gole imza attı. UEFA, resmi sosyal medya hesabından genç Beşiktaşlı futbolcunun attığı golü paylaştı. Beşiktaş camiası, genç futbolcunun vitrine çıkmasından dolayı gururlandı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio