Paris Olimpiyatlarının sponsoru Rihanna oldu

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna’nın güzellik markası Fenty Beauty, 26 Temmuz’da başlayacak olan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nın resmi sponsoru oldu. Rihanna, bu haberi sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı, hem müzik kariyerindeki hem de iş dünyasındaki üstün başarılarıyla gündemden düşmüyor. 36 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, kozmetik sektöründe büyük bir imparatorluk kurarak Forbes listesinde de yer aldı. Fenty Beauty’nin Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları ile yaptığı bu anlaşma, markanın bugüne kadarki en yüksek profilli anlaşmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Rihanna, güzellik markasının bir ay sürecek Olimpiyatlar boyunca ‘resmi premium ortağı’ olarak hizmet vereceğini belirtti. Bu sponsorluğun, Fenty Beauty’nin küresel çapta daha da tanınmasını sağlayacağı ve markanın başarılarına bir yenisini daha ekleyeceği düşünülüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio