61 yaşındaki Depp, Jack ve Lily adını taşıyan iki çocuğunun annesi Paradis’e, “İmparatoriçe” adını verdiği bir sanat eseri yaratarak saygı duruşunda bulundu.

Karayip Korsanları filminin yıldızı, eski partnerini stoacı bir pozda otururken yakalayarak şunları ekledi: “İçinde kim olduğunu biliyorum. Muhteşem. Pragmatik. Pratik.”

Çift, 2012’de ayrılmadan önce 14 yıl birlikteydiler. On yıldan fazla bir süredir birlikte olmalarına ve bir aile kurmalarına rağmen, hiç evlenmediler ama hala “çok yakın” olmaları dikkat çekiyor.

Vanessa Paradis…

Diğer üç sanat eserinin adları ise “Aşıklar”, “İmparator” ve “Güç” adını taşıyor. Depp, Paradis’ten ilk çocuğunun doğumunu beklerken “Güç” adlı eserini yaptığını açıkladı.

Oyuncu, gördüğü annelik içgüdülerinin, resim yaparken içsel güç fikirlerini keşfetmesine yol açtığını belirterek, ilk kez ebeveyn olduğunda “bir perdenin kalktığını” söyledi.

Depp’in eski tarihli sergisinden portreler…

Depp, üçüncü eseri, “Aşıklar”ı, “hikayenin başlangıcı” olarak tanımladı ve bunun eril ve dişil, bilinç ve bilinçaltı arasındaki dengeyi yansıttığını söyledi.

Oyuncu, gülü tutan erkek figürünün tehlikeyi savuşturduğunu ve dişiyi koruduğunu söyledi. Eser, salt romantik aşkın ötesinde bir dengeyi çağrıştırıyor.

Depp, “İmparator” adlı eserin de “cahil gücü temsil ettiğini” söyledi. Ünlü oyuncu, tek tek veya bir set halinde çalışan dört parçanın, “kendisi için yaşadığı bir okumayı temsil ettiğini, aynı zamanda hayatım boyunca oynadığı tüm karakterleri de harekete geçirdiğini” söyleyerek sözlerini tamamladı.