47 yaşındaki oyuncu, 14 Temmuz Pazar günü kızı Lula Rose’un 8. doğum gününden kareler ve Lula’nın 19 yaşındaki kardeşi Milo William ile fotoğraflarını paylaştı.

Tyler, Lula’nın bir oyuncak ayı tutarken hediyeler, balonlar ve bir pastanın yanında durduğu bir fotoğrafın yanına, “Lula Rose 8 yaşında 8 Temmuz’da (20:48’de doğdu). Değerli meleğimize mutlu yıllar. Sen en parlak ışıksın.” diye yazdı.

Fotoğrafta Lula, açık pembe, kalp ve benekli desenlerden oluşan ambalaj kağıtlarıyla kaplı hediyelerin yanında gülerek poz veriyor. Hediyeler ayrıca gümüş bir hediye kutusuyla birlikte sunuluyor.

Oda ayrıca pastel renkli balonlardan oluşan bir buket, büyük bir sekiz rakamı balonu ve üzerinde “Mutlu Yıllar Lula” yazan, daha küçük balonlarla doldurulmuş yuvarlak bir balonla dekore edilmişti.

Tyler’ın “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki rol arkadaşı Orlando Bloom da kutlama mesajı yazarken, model Helena Christensen de “Küçük prenses” diye yorum yaptı. Lula’nın babası, Tyler’ın eski nişanlısı David Gardner da kızının doğum gününü çeşitli kalp emojileriyle kutladı.