Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber ile 2018 yılından beri evli olan Hailey Baldwin Bieber, hamile olduğunu mayıs ayında sosyal medya hesabından 52,2 milyon takipçisine duyurmuştu.

27 yaşındaki hamile Rhode kurucusu, 14 Temmuz Pazar günü giyinme odasına benzer bir alanda poz verirken çektiği selfie’de büyüyen karnının yeni bir görüntüsünü paylaştı.

Instagram Hikayeleri’nde paylaşılan fotoğrafta, şarkıcı eşinden ilk bebeğini bekleyen Hailey, düşük bel kot pantolon ve göbeğinin bir kısmını gösteren beyaz bir tişört ve büyük boy siyah bir ceket ile kıyafetlerin önünde poz verdi.

Bob kesimi şeklinde kestirdiği saçlarını kulağının arkasına sıkıştıran ünlü isim, açık sarı renkteki omuz çantasını ince siyah gözlükler, kalın altın küpeler ve ten rengi ruj sürülmüş parlak dudaklarıyla tamamladı.

Hailey’nin son selfie’si, birkaç gün önce 11 Temmuz’da paylaştığı bir gönderide karnının fotoğraflarını paylaşmasının ardından geldi.

Çoklu fotoğraf paylaşan genç model, “Şimdiye kadar yaz” notunu düştü. Ünlü ismin paylaşımı 3 milyondan fazla kez beğenildi.