Trump’ın sağ kolundan açıklama. Suikastı Biden ve ekibi düzenledi

Trump’ın potansiyel Başkan Yardımcısı adayı Ohio Senatörü J.D. Vance Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Trump’a karşı gerçekleştirilen suikast nedeniyle Demokratların adayı mevcut ABD Başkanı Biden’ı ve ekibini suçladı. J.D. Vance, Trump’ın kampanyansına yardım çağrısında bulundu.

FLAŞ! Trump'ın sağ kolundan açıklama: Suikastı Biden ve ekibi düzenledi
 

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump’a, Pensilvanya’da düzenlediği miting sırasında suikast girişimi düzenlendi. Miting sırasında birden fazla silah sesi duyulurken, kurşunlardan biri Trump’ın sağ kulağını sıyırdı. Saldırgan ile birlikte iki kişi öldü. Trump’ın potansiyel Başkan Yardımcısı adayı Ohio Senatörü J.D. Vance suikast girişimi hakkında açıklama yaptı.

Ohio Senatörü J.D. Vance silahlı saldırının ardından suçu ABD Başkanı Başkan Joe Biden’a ve onun ekibine yükledi. J.D. Vance, “Suikastı Biden ve ekibi düzenledi.” iddiasında bulundu.

Vance, olaydan yaklaşık iki saat sonra X’te “Bugün sadece münferit bir olay değil” diye bir paylaşım yaptı.

Vance, “Biden kampanyasının temel dayanağı, Donald Trump’ın ne pahasına olursa olsun durdurulması gereken otoriter biri olduğudur. Bu retorik doğrudan Başkan Trump’ın suikast girişimine yol açtı.” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımların ardından Vance Trump’ın kampanyasına bağış çağrısı yaptı.

Cumhuriyetçi Ulusal Komite’den yapılan açıklamada Trump’ın “iyi durumda olduğunu ve kolluk kuvvetlerine ve ilk müdahale ekiplerine hızlı müdahalelerinden dolayı minnettar olduğunu” ifade edildi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio