Vincenzo Montella Avusturya maçı öncesi konuştu

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Montella yarın için tek parolanın galibiyet olduğunu söyledi.

EURO 2024'te kritik randevu. Vincenzo Montella, Avusturya maçı öncesi konuştu
 

EURO 2024’te yoluna devam eden A Milli Takım, son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak.

Kritik maç öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella’nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Arda çok yetenekli bir oyuncu. Oyun içerisinde geliştirmesi gereken şeyler var. Onu göz ardı edemeyiz. O olmadığında eksikliğini hissediyorsunuz.”

“6-1’lik maç başka bir maçtı, bu başka bir maç. Ralf Rangnick de bunu biliyor. Ne oyuncu ne de hoca olarak bu kadar farklı bir skor aldığımı hatırlamıyorum.”

“5 gol attık ve 5 farklı oyuncu attı bunları. Penaltı, duran top, kendi kalesine atılan bir golümüz yok. Topa hakimiyet anlamında harika bir iş çıkarıyoruz ama daha fazla gole çevirmeliyiz bunları.”

”Barış çok önemli bir oyuncu. Ben Türkiye’nin başına geldiğimden beri bireylerden öte bir takım oluşturuyoruz. Barış da bu farkı yaratan oyunculardan biri. Yarın kaptanımız olmadan sahaya çıkacağız, yeri doldurulamaz bir oyuncu. Ancak bu boşlukları doldurmaya hazır oyuncularımız var”

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio