Michy Batshuayi resmi olarak Galatasaray’da

Fenerbahçe ile sözleşme konusunda anlaşamayan Michy Batshuayi, Galatasaray ile anlaşma sağladı. Öğle saatlerinde İstanbul’a gelen ve sarı-kırmızılı ekiple anlaşan Michy Batshuayi, üç yıllık sözleşmeye imza attı. KAP’a yapılan açıklamada Michy Batshuayi’nin sözleşme detaylarına yer verildi. Batshuayi ilk açıklamasında, ”En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum” dedi.

Michy Batshuayi resmi olarak Galatasaray'da. KAP açıklaması geldi, Batshuayi'nin sözleşme detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe ile çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sarı-lacivertli kulüple yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Michy Batshuayi sürpriz imzayı attı ve Galatasaray’a transfer oldu.

Öğle saatlerinde Galatasaray’a imza atmak için İstanbul’a gelen Michy Batshuayi’nin transferi artık resmiyet kazandı ve sarı-kırmızılı ekip Batshuayi ismini KAP’a bildirdi. Michy Batshuayi ile üç yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray’ın, KAP’a yaptığı açıklama şu şekilde:

”Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek buna ek olarak olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.”

TARİHE GEÇTİ

Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Michy Batshuayi, Galatasaray’a attığı imzayla İstanbul’un üç büyük kulübünün formasını giyen tarihteki ilk yabancı oyuncu oldu.

BATSHUAYI’DEN İLK AÇIKLAMA

Galatasaray ile üç yıllık sözleşme imzalayan Michy Batshuayi, sosyal medya hesabından transferiyle ilgili açıklamada bulundu. Michy Batshuayi’nin açıklaması şu şekilde:

”Sevgili taraftarlar,

Yaklaşık 3 yıl önce; büyüleyici İstanbul’un heyecan verici semalarına doğru uçmaya karar verdim.

Bazıları buraya kariyerimin alacakaranlığında geldiğimi düşünmüş olabilir. Bana güvenen kulüpler ve taraftarların desteği sayesinde golcü pelerinimi yeniden giydim, rekabetçi bir ligde yeniden gelişmek için ihtiyacım olan tutkuyu ve ışığı buldum.

Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkında sahip olunca, bir haber bekledim. Niyetten şüphem olmasa da, eylemin sesi, söylemden çok çıkar.

Bu durumdan ötürü, yeni bir meydan okumaya yol alma zamanı geldi. Kararım; Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul şehrine bağlılığıma devam etme yönünde oldu.

Kararımın ve imzamın getirdiği ağırlığın farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum.

Kalbimde önemli bir yere sahip bu şehirde kalmaktan, en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Ve başarı geleneğinin sürmesi için her şeyi yapacağım.”

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio