Haluk Bilginer Elizabeth Moss’un başrolünde olduğu dizide rol aldı

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Elizabeth Moss’un başrolünde yer aldığı 6 bölümlük ‘The Veil’de konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

Haluk Bilginer, 'The Veil'de konuk oldu! Elizabeth Moss'un başrolünde yer aldığı dizide rol aldı

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Elizabeth Moss’un başrolünde yer aldığı 6 bölümlük ‘The Veil’de konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

Habertürk’ün haberine göre Haluk Bilginer, ‘The Veil’ adlı dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Steven Knight’ın yönettiği dizide Bilginer, ‘Mr. Demir’ karakterini canlandırdı.

Emmy ödüllü Elizabeth Moss’un başrolünde yer aldığı 6 bölümlük ‘The Veil’ dizisinde Yumma Marwan, Dali Benssallah, Josh Charles gibi isimler yer alıyor.

Dizinin afişinde ise İstanbul’dan görüntülere de yer verildi.

Haluk Bilginer, 'The Veil'de konuk oldu! Elizabeth Moss'un başrolünde yer aldığı dizide rol aldı

Çekimlerinin bir kısmının İstanbul’da yapıldığı ‘The Veil’, iki kadın arasındaki yalanlar ve gerçekler üzerine kurulu ölümcül bir oyunu izleyicinin beğenisine sunuyor.

THE VEIL KONUSU

Sürükleyici bir gerilim olarak tanımlanan The Veil, İstanbul’dan Paris’e ve Londra’ya giden yolda ölümcül bir hakikat oyunu oynayan iki kadının (Moss ve Marwan) şaşırtıcı ve gergin ilişkisini takip ediyor. Kadınlardan birinin bir sırrı var, diğerinin görevi ise binlerce hayat yitip gitmeden önce onu ortaya çıkarmak.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio