Pelin Akil ve Anıl Altan’ın boşanacağı iddialarının sebebi bakın neymiş

Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, sık sık boşanma iddialarıyla gündeme geliyordu. Akil, “Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok” demişti. Anıl Altan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda haklarında çıkan boşanma haberinin nedenini açıkladı.

Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, sık sık boşanma iddialarıyla gündeme geliyordu. Akil, “Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok” demişti. Anıl Altan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda haklarında çıkan boşanma haberinin nedenini açıkladı.Arka Sıradakiler dizisinin setinde tanışan Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, 2016 yılında nikah masasına oturdu.2019’da Alin ve Lina adında ikiz bebeklerini kucağına alan çift, ayrılık kararı aldıkları iddialarıyla magazin gündeminde yer almıştı.
“BOŞANMA GİBİ BİR DURUMUMUZ ŞU ANDA YOK”

Çıkan haberlerin ardından Pelin Akil, “Genelde dediğiniz, ilk defa tek görüyorsunuz. Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı lanse ediliyor ama öyle boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda…” demişti. Anıl Altan, Berfu Yenenler’in YouTube programına konuk oldu. “Pelin benden 4 yaş büyük. Yaşıtlarımla anlaşamıyordum. Ama Pelin karşıma aynı yaşta da gelse yine âşık olurdum” diyen Altan, “Geçen sene başladı bu. 6 ayda bir bizi boşandırmayı deniyorlar. En son o haberin çıktığı bir saat öncesinde Pelin çocuklarla ilgili aşamadığımız bir şey vardı, pedagog sormuştu bir arkadaşına. Bu olay ‘boşanıyorlar ve çocukları için pedagog arıyorlar’ haberine dönüştü. Pelin’e söyleyince ‘o öyle bir şey söylemez’ dedi. Ama sonra hak verdi bana” ifadelerini kullandı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio