Sir unvanına sahip ünlü şarkıcı Rod Stewart, Kral III. Charles’ın kuruluşunun çalışmalarını kutlandığı etkinlikte pek çok ünlü isimle birlikte yer aldı. Stewart, etkinlik sırasındaki konuşmasında David Beckham ile dalga geçti.

Etkinlik, kuruluşun hayırseverlik çabalarına katkıda bulunan öğrencilerin, öğretmenlerin, mezunların ve ortakların çalışmalarını sergilemek için düzenlendi. 2016 yılında kendi şövalyeliğini alan 79 yaşındaki Rod Stewart, konuşmasında Beckham’ın da yakında aynı onuru alacağını söyleyerek esprili bir konuşma yaptı.

Britain's King Charles celebrates foundation with David Beckham and Rod  Stewart | Connaught Telegraph

Sosyal medyaya da yansıyan konuşmada, “Penny ve ben, Kral’ın Vakfı’nın elçileri olmaktan büyük onur duyuyoruz. Aynı zamanda şövalye olmaktan da büyük bir onur duyuyorum. David, seninki yakında geliyor” diyerek seyircileri kahkahaya boğdu. Sözler karşısında Beckham ise başını sallayıp güldü.

İngiltere’nin eski kaptanı, geçen ay, Kral’la arıcılık ve gençlerin doğayla nasıl bağlantı kurabileceği hakkında görüşmüş ve vakfın elçilerinden biri olarak ilan edilmişti.

Yıldız futbolcu, aralarında çok sevdiği tavukları ve arı kovanlarının da bulunduğu bahçecilik projelerinin videolarını sosyal medya hesaplarında paylaşmasıyla da dikkat çekiyor.