İrem Köroğlu ve eşinden açıklama geldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ABD’yi yendiği maçta zıplarken göğsü açılan Nazlıcan İrem Köroğlu, sonunda sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Voleybol maçında göğüsleri gündem olmuştu. Nazlıcan İrem Köroğlu ve eşinden açıklama geldi - Resim : 1

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ABD’yi yendiği maçta zıplarken göğsü açılan Nazlıcan İrem Köroğlu, sonunda sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD’nin Teksas eyaletinin Arlington kentinde Kolej Park Spor Salonu’nda ABD Kadın Voleybol Takımı ile mücadeleyi 3-2 kazandı.

Türk kadın seyircinin bu galibiyete tepkisi çok konuşuldu.

Voleybol maçında göğüsleri gündem olmuştu. Nazlıcan İrem Köroğlu ve eşinden açıklama geldi - Resim : 2

Milli takımın sayılarını sevinçle karşılayan Nazlıcan İrem Köroğlu’nun zıplarken göğsünün açılması sosyal medyada gündem olmuştu. Bir süre sessiz kalan Köroğlu’ndan konuya ilişkin açıklama geldi.

Voleybol maçında göğüsleri gündem olmuştu. Nazlıcan İrem Köroğlu ve eşinden açıklama geldi - Resim : 3

Yaşamını ABD’de sürdüren Nazlıcan İrem Köroğlu, görüntülerinin gündem olmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Kameralar nedense beni çekmiş ama beni çektiklerinin asla ama asla farkında değildim. Sadece bir kere gördüm, o anda da video çekiyordum. Annem bana defalarca ‘Kızım seni çekiyorlar’ diye mesaj atmış. İçeride internet çekmiyordu. O yüzden görmemişim hiçbir mesajı.

“BÖYLE BİR DRAMAYA GEREK YOKTU”

Böyle bir dramaya gerek yoktu. Orada sevincimi paylaşıyordum. Çok mutluydum kazandığımız için. Çok güzel ve eğlenceli bir oyundu. Çok da güzel videolarım var aslında. İki dakika önce gözümü kaşımamı dert ediyordum. Gerek yokmuş ama yapacak bir şey de yok.

Voleybol maçında göğüsleri gündem olmuştu. Nazlıcan İrem Köroğlu ve eşinden açıklama geldi - Resim : 4

Nazlıcan İrem Köroğlu’nun eşi Cristian Crespo ise şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de herkes onun çok mutlu ve heyecanlı olması hakkında konuşuyor. Bir sürü yorum alıyor.”

“NAZ ORTAMA ENERJİ GETİRİYOR”

Cristian Crespo, eşinin “Bu konu hakkındaki düşüncelerin ne?” sorusuna da “Evet, iyiydi. Yani, sporla ilgili mutluydun. Ne kadar sevdiğini gösterdin. Türkiye harikaydı. Naz ortama enerji getiriyor. Ben ilişkimizde daha çok sakin olanım, o ise çılgın.” dedi

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio