Uğurcan Çakır hayali olan imzayı attı

Yıllardır Trabzonspor’un kalesini koruyan ve bordo-mavili takımın kaptanlığını yapan Uğurcan Çakır, Suudi Arabistan ekibi Al Ettifak ile anlaştı. Trabzonspor’da yaşadığı şampiyonluk ve kupa zaferlerinin ardından kulüpte misyonunu tamamladığını düşünen Uğurcan Çakır, yönetimle görüşerek Al Ettifak’a transferi için izin istedi. Trabzonspor yönetimi de Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılmasına izin verdi.

Geçtiğimiz sezondan bu yana ismi birçok kulüple anılmasına rağmen transferi resmiyete binmeyen Uğurcan Çakır, Suudi Arabistan ekibi Al Ettifak ‘ın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve uzun yıllardır bordo-mavili ekibin kalesini kimseye kaptırmayan Uğurcan Çakır, Al Ettifak’dan gelen teklifin ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Al Ettifak, Uğurcan Çakır’a yıllık 4 milyon Euro maaş ödemeyi kabul ederken; Uğurcan Çakır transferinden Trabzonspor’un kasasına da 8.5 milyon Euro girecek.

Bu sezon Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Berat Özdemir’i de kadrosunda bulunduran Al Ettifak’ın, Uğurcan Çakır transferini kısa zamanda resmiyete dökmesi ve milli kaleciyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bu sezon Trabzonspor kalesini 42 kez koruyan Uğurcan Çakır, 13 maçta gol yemedi.

EtiketlertrabzonsporUğurcan Çakırtransfer

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio