Filenin Sultanları Sırbistan’ı parkeye gömdü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin 6. maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Guidetti’nin yönettiği Filenin Sultanları Sırbistan’ı 3-1’lik skorla adeta parkeye gömdü. Maçın ikinci seti ise nefesleri kesti.

Filenin Sultanları Sırbistan'ı parkeye gömdü! Milletler Ligi 6. maçında Filenin Sultanları Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti

Filenin Sultanları, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin 6’ncı maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD’de düzenlenen FIVB Milletler Ligi’nde (VNL) Giovanni Guidetti’nin yönettiği Sırbistan’ı 3-1’lik skorla mağlup etti.

İKİNCİ SET NEFESLERİ KESTİ: 33-31

İlk seti 25-18 kazanan Filenin Sultanları, çekişmeli geçen ikinci sette 33-31’lik skorla galip geldi ve güçlü rakibine karşı 2-0’lık üstünlük kurdu. Sırbistan üçüncü seti 25-21 kazanarak durumu 2-1 yaptı. Ancak Filenin Sultanları, dördüncü seti 25-21 aldı ve 3-1’lik skorla galibiyete ulaştı.

FİLENİN SULTANLARI YİNE ZİRVEDE

Bu galibiyetin ardından Filenin Sultanları, dünya sıralamasında zirvedekini yerini korudu. Maç sonrası dünya sıralamasında son durum belli oldu. Filenin Sultanları’nın Sırbistan karşısında galip gelmesinin ardından dünya sıralamasındaki son durum belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, kaybetmesi halinde dünya sıralamasında 1’inci sıradan düşeceği maçı 3-1 kazanarak 4.24 puan kazandı ve yerini sağlamlaştırdı.

RAKİPLER GÜNEY KORE VE ABD

A Milli Kadın Voleybol Takımı Sırbistan’ın ardından 2 rakiple daha mücadele edecek. Filenin Sultanları, Güney Kore ve ABD ile karşı karşıya gelecek.

1 Haziran
21.00 Güney Kore – Türkiye

2 Haziran
23.00 ABD – Türkiye

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio