Beşiktaş Fenerbahçe’nin teknik direktör adayını elinden çaldı

Beşiktaş, Fenerbahçe’nin teknik direktör adayını elinden çaldı. İmzalar anında atıldı.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. Hem Aziz Yıldırım hem de Ali Koç’un görüştüğü Jose Mourinho hakkında açıklama yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Hasan Yücel, Mourinho ile görüştüklerini doğruladı. Yücel, ”Mourinho gelmeyi kabul etti, İtalya’da son bir görüşme yapacağız” dedi.

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayını elinden çaldı. İmzalar anında atıldı
 

Bu sezon şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan ve yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta Jose Mourinho ile anlaşma sağlandı.

Gündeme Sergen Yalçın, Nuri Şahin ve Şenol Güneş gibi isimler gelse de Beşiktaş, Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş İkinci Başkanı Hasan Yücel, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı ve anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hasan Yücel, ”Yaklaşık 1 ay önce İstanbul’da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş’ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş’ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş’ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya’da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş’ta çalışmak istediğini söyledi. Beşiktaş olarak Mourinho’nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya’da son bir görüşme gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio