SEFO Number1Türk FM ve NR1Türk TV ortak yayınında Kadir Çetin’in Konuğu Oldu

Sefo, müzik sahnesinin sevilen isimlerinden biri olarak, müzik kariyerinde yeni bir dönemi başlatmak için Number1 Türk FM & NR1 Türk TV’nin konuğu oldu. Sefo, önceki çalışmaları ve yaklaşan albümü hakkında samimi açıklamalarda bulunurken, geleceğe dair müzik projelerine de ışık tuttu.

Sunucu Kadir Çetin’in merakla beklenen soruları arasında “Düet yapmak istesen kiminle yapmak isterdin?” sorusu da vardı. Sefo’nun gülümseyerek verdiği cevap ise müzikseverleri heyecanlandırdı. “Tarkan’la yaparım,” dedi. “Eğer o da benimle yapmak isterse, tabii ki yaparım. Bu benim için bir hayal gerçekleşir ve beraber güzel bir şarkı da yaparız. Ayrıca kadın solist olarak Hadise’yle yaparım. Zaten Hadise ile bir yarışma programından tanışıyoruz ve onunla iş birliği yapmak beni çok heyecanlandırıyor.”

Sefo’nun bu sözleri, müzik dünyasında heyecan yarattı ve hayranlarını gelecekteki iş birliklerini merakla beklemeye yönlendirdi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio