Simge Sağın: Yetenekli erkek yakışıklıdır

Simge Sağın, yeni yılın ilk konserini önceki akşam Ankara’daki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu, Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da izlediği “Merhaba 2024” etkinliğinde ortaya çıkan ünlü popçu, hit şarkılarını seslendirdi.

Sahne öncesi muhabirlerle bir araya gelen Sağın, KÖFN ile birlikte seslendirdiği “Yakışıklı” şarkısından söz ederken şöyle konuştu:

“Yakışıklı kelimesini ben çok severim. Herkese söylenmeyecek, özel bir kelimedir. Herkese yakışıklı gelen erkekler bana yakışıklı gelmezler bu arada. Ismarlama kızlardan da değilimdir. ‘Şusu olsun, busu olsun, zengin olsun’ demem. Bana gelen erkekler genellikle kendilerine sahip olanlardır, Kendi başlarına yaşayanlardır.Bir titri olan, örneğin iyi resim yapan, iyi müzik yapan.Uzun dönemlerde birlikteydiler, hep yetenekli aşık olduğumuz erkeklerdi.”

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio