Real Madrid Mallorca’yı tek golle mağlup etti. Arda Güler süre alamadı

La Liga’nın 19. hafta mücadelesinde, Real Madrid ile Mallorca ekipleri Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi. Real Madrid mücadeleden Rüdiger’in golüyle 1-0 galip ayrılırken, Arda Güler forma bulamadı.
La Liga’nın 19. haftasında 45 puanlı lider Real Madrid, 18 puanlı Mallorca’yı kendi saha seyircisi önünde konuk etti.

İlk aralık golsüz biten mücadelede dengeyi 78. dakikada Rüdiger bozdu. Modric’in oynadığı kornerde çok şık bir kafa golüne imza atan Rüdiger maçında tek gol kaydetti ve Real Madrid’in galibiyeti kazanan isim oldu. Real Madrid bu galibiyetin ardından 48 puana yükselirken, Mallorca 18 puanda kaldı.
ARDA GÜLER SÜRE ALAMADI

Üst düzeyde kalıcı sakatlıkların ardından sağlığına tam olarak kavuşan Arda Güler yedek kulübesinde yer aldı. Türk futbolseverler Arda Güler’in heyecan verici oyuna katılması bekleniyor ancak Carlo Ancelotti genç yıldız bu maçta oynayabiliyor.

MALLORCA’DA TANIDIK YÜZLER

Mallorca’da Vedat Muriqi sakatlığı nedeniyle forma giyemezken forvette eski Beşiktaşlı Cyle Larin oynadı. Cyle Larin, Real Madrid’e karşı etkisiz bir performans ortaya koyarken 73. dakikada oyundan alındı.

http://www.numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio