Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü, Kerem Aktürkoğlu’nun 41. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.
Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı. Kerem Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük karşısında üç puanı getiren isim olduTrendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray kendi saha seyircisi önünde Fatih Karagümrük’ü konuk etti.

Galatasaray mücadeleden Kerem Aktürkoğlu’nun 41. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı ve Fenerbahçe derbisi öncesi moral depoladı. Sahasında oynadığı sekizinci maçı da kazanan Galatasaray bu sonuçla puanını 43’e yükseltirken, Fatih Karagümrük 17 puanda kaldı.Galatasaray önümüzdeki hafta kıran kırana liderlik mücadelesi verdiği Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Fatih Karagümrük ise sahasında Gaziantep FK ile üç puan mücadelesi verecek.OKAN BURUK’TAN ALTI DEĞİŞİKLİKUEFA Şampiyonlar Ligi’nde Danimarka’nın Kopenhag ekibiyle oynanan maçta görev alan oyunculardan Fernando Muslera, Davinson Sanchez ve Angelino kadroda yer almazken, Kaan Ayhan, Tete ve Wilfried Zaha da yedeğe çekildi. Teknik direktör Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçında bu futbolcuların yerlerine Günay Güvenç, Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech ve Dries Mertens’e görev verdi.KALE GÜNAY’A EMANETGalatasaray’da sarı kart cezalısı Fernando Muslera’nın yerine kalede Günay Güvenç görev yaptı. Sezon başında transfer edilen tecrübeli kaleci, sarı-kırmızılı forma altında ilk kez bir resmi maçta ilk 11’de forma giydi. Günay Güvenç, daha önce Kasımpaşa ile oynanan müsabakada sonradan oyuna dahil olmuştu.MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR1′ Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı başladı.9′ Galatasaray etkili geldi. Mertens’in pasını tek vuruşla ağlara yollamak isteyen Kerem Aktürkoğlu çerçeveyi bulamadı.13′ Ziyech’in uzaklardan kullandığı frikikte Emre gole izin vermedi.34′ Fatih Karagümrük etkili geldi. Lasagna’nın pasında şansını ceza sahası dışından deneyen Rohden çerçeveyi bulamadı.41′ Gol perdesini Kerem Aktürkoğlu açtı. Emre’nin sektirdiği topu çok iyi takip eden Kerem Aktürkoğlu rahat bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı. Kerem Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük karşısında üç puanı getiren isim oldu45’Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.46′ İkinci yarı başladı.54’Levent Mercan’ın son çizgiye inip içeriye ortasında Günay Güvenç topu elinden kaçırdı. Topa hareketlenen Mendes, Barış Alper’in müdahalesiyle yerde kaldı. VAR kontrolünün ardından oyun devam etti.65′ Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Ziyech’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bakambu’nun vuruşu direğin bir karış yanından auta gitti.76′ Galatasaray net bir fırsattan yararlanamadı. Boey’in ceza sahasına çevirdiği topa Kerem gelişine vurdu, savunmaya çarpan top kornere gitti.77′ Günay gole izin vermedi! Savunmanın arkasına atılan pasta Can Keleş, Günay ile karşı karşıya kaldı ancak deneyimli kaleci golü ayaklarıyla önledi.90+1′ Fatih Karagümrük’ün Serdar Dursun ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio