Haftada en az üç gün abur-cubur: Sanki mutfakta tencere kaynamıyor

Onlar gösteri dünyasının son dönemdeki en gözde çiftlerinden biri. Bunun nedeni de yıllar önce yarıda kalan aşklarını tamamına erdirmeleri. Belli ki araya giren yıllar, başka aşklar, evlilikler onlara birbirlerini unutturmadı.

Uzun uzun sözünü ettiğimiz bu ünlü çift Jennifer Lopez ile Ben Affleck. Yıllar önce yarım kalan aşklarını geçen yıl evlilikle mutlu sona ulaştıran Bennifer çiftiyle ilgili söylenen birçok şey var. Aralarının iyi olmadığı, evliliğin kötü gittiği, evde kapalı kapılar ardında sık sık tartıştıkları gibi…

Ama görünüşe göre Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in öyle sanıldığı gibi çözülmez sorunlar yok. Belli ki onlar da her çiftin yaşadığı sorunları yaşıyorlar.

Durum böyle… Öte yandan Lopez ile Affleck ile ilgili çok başka bir konu var. Malum Lopez 54 yaşında ve çok da genç sayılmayacak bir yaşta iki tane çocuk sahibi oldu. Ama hiçbir zaman ünlü fiziği bozulmadı.

51 yaşındaki kocası Ben Affleck de tıpkı onun gibi… Fiziksel görünüş olarak genç hemcinslerini bile kıskandıracak durumda. İşte Bennifer çiftini gündeme taşıyan da bu ayrıntı.

Ünlü çift, haftanın en az üç günü aslında sağlığa zararlı olan ve kilo almaya yol açtığı bilinen abur cubur yiyecekler tüketiyor.

Lopez ile Affleck, sık sık hamburger alırken görüntüleniyorlar. Üstelik, evlerine gitmeyi bile beklemeden otomobillerinin içinde hemen yemeğe de başlıyorlar.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio