Fenerbahçe hikayesi o isim için sonlandı

Fenerbahçe’nin, Glasgow Rangers’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent’in sarı-lacivertli formayla hikayesi sona erdi. Fenerbahçe, Ryan Kent’e gelecek kiralama tekliflerini kabul etme kararı aldı.
Fenerbahçe hikayesi o isim için sonlandı. Geldiği gibi geri gidiyor
Fenerbahçe’nin hazırlık kampında ve maçlarında atletik yapısı ve asistleriyle dikkat çeken ancak resmi maçlarda istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Ryan Kent, sarı-lacivertli formaya veda ediyor.İskoç ekibi Glasgow Rangers’dan bedelsiz olarak takıma katılan Ryan Kent hazırlık maçlarında İsmail Kartal’ın en gözde isimlerinden birisi olsa da resmi maçlarda bir türlü istenilen performansı sergileyemedi. Süper Lig’de görev aldığı 7 maçta ne gol ne de asist üretebilen Ryan Kent’in yetersiz performansı nedeniyle devre arasında Fenerbahçe’ye veda edeceği öğrenildi.İngiltere ve İskoçya’dan Ryan Kent için teklifler alan Fenerbahçe ilk etapta oyuncuyu kiralık olarak göndermek istiyor. Sarı-lacivertli kurmaylar, Ryan Kent’in de menajerini İstanbul’a davet ederek yolların ayrılması konusunda detaylı bir konuşma yapacak.KENT DAHA ÖNCE PAYLAŞIMLARINI SİLMİŞTİRyan Kent ekim ayında Fenerbahçe ile ilgili paylaşımlarını Instagram’dan kaldırmış ve bu detay taraftarın gözünden kaçmamıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio