Filenin Sultanı cesur tarzıyla büyüledi

Filenin Sultanları’nın kaptanı Eda Erdem, hem başarılı spor kariyeri hem de saklı tuttuğu özel hayatıyla dikkat çekiyor. Eda Erdem sosyal medyada paylaştığı son pozuyla gündem oldu.
Filenin Sultanı cesur tarzıyla büyüledi: Eda Erdem'in paylaşımına Ebrar Karakurt sessiz kalamadı
Filenin Sultanları’nın kaptanı Eda Erdem, hem başarılı spor kariyeri hem de saklı tuttuğu özel hayatıyla dikkat çekiyor. Eda Erdem sosyal medyada paylaştığı son pozuyla gündem oldu.Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar, en dikkat çeken sporcular arasında yer alıyor.36 yaşındaki milli voleybolcu, voleybolcular arasında en popüler isimlerden biri.Fenerbahçe Opet’in de kaptanı Eda Erdem, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da mercek altında.Başarılı voleybolcunun son pozu sevenlerinin beğenisini çekti. Özel bir gece için hazırlanan Eda Erdem makyajı, saçları ve beyaz saten kıyafetiyle verdiği pozu “Özel ve anlamlı bir geceye hazırlanırken…” notuyla paylaştı.Filenin Sultanı cesur tarzıyla büyüledi: Eda Erdem'in paylaşımına Ebrar Karakurt sessiz kalamadıEbrar Karakurt da kaptanın paylaşımını görünce “OMG” yorumu yaparken, Melek Mosso ve Melisa Sözen gibi ünlü isimler de Eda Erdem’e kalp emojisi gönderdi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio