Taylor Swift ve Travis Kelce “gelecek için plan yapıyor”

Bir kaynak, ikilinin  romantizmi hakkında yayına şunları söyledi: “Travis ve Taylor hepsi dahil. İkisi birbirlerinden çok hoşlanıyorlar ve birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorlar ama aynı zamanda gelecek için de plan yapıyorlar.”
İçeriden biri, ‘Taylor uluslararası turnesine kasım ayında başlıyor ve Travis onunla vakit geçirmek için orada olmayı planlıyor’ diye ekledi.

Kaynağa göre ikilinin yoğun kariyerleri bir bağlantı noktasıydı.  ‘Travis ve Taylor kariyerleri konusunda çok ciddiler ve ikisi bu konuda çok yakın ve mümkün olan her fırsatta birbirlerine destek göstermek istiyorlar.’Travis ve Kansas City Chiefs, NFL sezonunun 10. haftasında bir veda haftası geçirecek ve bu da ona oyundan izin verecek.Aynı hafta Taylor, Uluslararası Eras Turu’na başlayacak ve 9 Kasım’dan 11 Kasım’a kadar üç gece boyunca Buenos Aires, Arjantin’de sahne alacak.
Bu, Swift’in, Kelce’nin bir “beyefendi” gibi “kendisine kur yapması” ve şimdiden NFL yıldızına “aşık olması” nedeniyle “şaşırdığı” ve hatta ebeveynleri bile onun “nihayet eşiyle tanıştığına” inandığı yönündeki raporların ardından geldi. 

Numberone.com.tr 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio