Taylor Swift, Travis Kelce’nin annesiyle birlikte maç izlerken görüntülendi

Taylor Swift, Perşembe gecesi Travis Kelce ve Chiefs’in Brittany Mahomes ve erkek arkadaşının annesi Donna ile birlikte Broncos’u yenmesini izlerken Arrowhead’e mutlu bir dönüş yaptı.
Başlama vuruşundan önce stadyuma geldiği görülen Swift , DWTS mezunu Erin Andrews tarafından tasarlanan 112 dolarlık Kansas City rüzgarlığını giyerek Donna’nın yanındaki koltuğuna oturdu .

Geçen ay Chicago Bears karşısında aldıkları galibiyet için Arrowhead’de ilk kez karşılaştıklarında Kelce’nin annesinin ona gölge düşürmesine rağmen, Donna’yla arası iyi görünüyordu.
Kansas City’nin yıldız oyun kurucusu Patrick’in eşi Brittany Mahomes, süitlerinde ikilinin yanında oturuyordu ve adamları sahada harika bir şekilde bir araya geldiğinde Swift’i kucaklarken görülebiliyordu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio