Justin Bieber’ın inanılmaz İsrail paylaşımı tepki topladı

Justin Bieber,  Gazze’deki yıkımın fotoğrafının yer aldığı ‘İsrail için dua edin’ paylaşımını yayınlayıp ardından sildikten sonra şiddetli tepkilere yol açtı.Paylaşılan gönderi , Instagram Stories’den kaldırıldı ve yerine, hatalı fotoğraf olmadan tamamen aynı mesaj yerleştirildi. 
Kalbi kırık bir emoji ve yeşil bir arka planla birlikte basitçe “İsrail için dua ediyorum” diye yazdı.Bir Twitter kullanıcısı hatayla ilgili olarak “Ünlülerin iletişimden o kadar uzak olması gerçekten utanç verici bir durum” dedi.

Bir hesap, ‘Kesinlikle hiçbir şey bilmeyen ve gördükleri ilk şeyi yeniden paylaşan ünlülerin bir başka örneği’ yazdı.
‘Sadece utanç verici. Ne hakkında konuştuğunuzu bilmiyorsanız, hiç konuşmayın. Ve daha dün taraf seçmeyeceğini ve şu anda ne yaptığına bakmayacağını söylememiş miydi… o da yanlış tarafı seçerken…. Şımarık,’ diye bir başka yorum geldi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio