TEKNOFEST’e iki milyon genç başvurdu

Havacılık ve teknoloji festivali Teknofest İzmir’in kapanışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Çiğli Havalimanı’ndaki festivalin son gününde SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları’nın yanı sıra Özel Harekat Daire Başkanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait helikopterler gösteri yaptı. TEKNOFEST Başkanı Selçuk Bayraktar, bugüne kadar yapılan 9 festivale 2 milyon gencin projesiyle başvurduğunu söyledi.

9 MİLYONU AŞKIN ZİYARET
Festivalin kapanış programında Tenofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bugüne kadar gerçekleşen 9 festivale 2 milyon genç kardeşimiz projeleriyle yarıştığını söyledi. Teknofest’in 9 milyondan fazla ziyaretçiye kapılarını açtığını ifade eden Bayraktar, “Bu ziyaretçiler geleceğin Türkiye’sinin havasını soludu. Bahsettiğim 2 milyon gencimizin başvurusuna sıradan bir rakam gibi bakmayın. Bu başvurular, milletimizin geleceği, bizim yarınlarımızın, Türkiye’nin bilim ve teknolojideki liderliğinin teminatıdır” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio