Jorge Jesus’un takımı Al Hilal, Neymar’ı transfer ediyor.

Yeni sezon öncesi Messi ile vedalaşan, Kylian Mbappe ile kriz yaşayan Paris Saint-Germain’de kadroda düşünülmediği kendisine bildirilen Neymar ile yollar ayrılıyor. Brezilyalı yıldız, kendisine gelen astronomik teklifi kabul etti.
Teknik direktör Luis Enrique önderliğinde kadrosunu yenileme operasyonuna giren PSG’de yıldız futbolcuların takımdan birer birer ayrılması bekleniyor.
MBAPPE TAKIMA GERİ DÖNDÜ
Messi’nin ayrılığının ardından yeni sözleşme imzalaması istenen ve bu isteği kabul etmediği için sezon öncesi kampına götürülmeye Kylian Mbappe ile PSG arasında büyük bir kriz çıkmıştı. Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan Mbappe, yeni sözleşme imzalamayacağını bildirmiş ve mevcut sözleşmesine saygılı olacağını açıklamıştı.
PSG cephesi, uzun süre kadro dışı olan Mbappe için yeni bir karar alarak Fransız futbolcunun takımla çalışmalara başayacağını duyurdu.
NEYMAR, VERRATTI, RENATO SANCHES, PAREDES YOLCU
Mbappe ile kriz yaşayan PSG, yeni teknik direktör Luis Enrique önderliğinde kadrosunu yenileme kararı aldı. Bu doğrultuda takımın yıldız oyuncuları Neymar, Verratti, Renato Sanches ve Leandro Paredes’e kendilerine kulüp bulmaları söylendi.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio