Dünyanın en güzel kadınlarından biri ama sosyal medyadan ödü kopuyor

Scarlett Johansson sadece başarılı bir oyuncu değil, aynı zamanda dünyanın en güzel kadınlarından biri kabul ediliyor.

Scarlett Johansson da, neden sosyal medya hesabı, özellikle de bir Instagram hesabı olmadığı sorusuna aynı cevabı veriyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamak isteyen başarılı oyuncu pek ortalarda görünmeden sürdürmeye çalıştığı aile hayatının milyonlarca kişinin izleyeceği bir seyirlik haline gelmesini yıllardır şiddetle reddediyor.

ÖZEL HAYATINI GİZLİYOR, ÇOCUKLARININ YÜZÜNÜ KAPATIYOR

Eski eşi Romain Dauriac’tan 8 yaşında Rose isimli bir kızı, 2020’de evlendiği Colin Jost’tan da yakında 3 yaşına basacak Cosmo adında bir oğlu olan güzel yıldız çocuklarının görüntülenmesi konusunda da oldukça hassas davranıyor. Zaten hiçbir yerden fotoğraf paylaşmayan Johansson, dışarıdayken yanında çocukları varsa ve fotoğraflarının çekileceğini anlarsa mutlaka onların yüzlerini objektiflerden saklıyor.

Öte yandan Scarlett Johansson’ın sosyal medyayla arasına mesafe koymasının tek sebebi bu özel hayat gizliliği takıntısı değil. Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili ilginç bir itirafta bulunan başarılı oyuncu söyledikleriyle hayranlarını şaşırttı. Kendi anlattığına göre Johansson’ın sosyal medyadan uzak durmasının bir sebebi de, hatta belki gerçek sebebi, kendine duyduğu güvensizlik ve egosunun fazlasıyla “kırılgan” olması.

“BEN ÇOK KIRILGANIM, BU İŞLERİ BECEREMEM”

“Benim beynim çok kırılgan. Narin bir çiçek gibiyim. Sosyal medyada karşılaşacağım olumsuz bir şeyle başa çıkmam mümkün değil” diyen yıldız oyuncu bir keresinde 3 günlüğüne Instagram hesabı açtığını ancak bir kara deliğin içine düşmeye başladığını hissederek bundan anında vazgeçtiğini de itiraf etti. Ama Scarlett Johansson’ın itirafları bununla sınırlı kalmadı.

 

Johansson meğer bir yandan uzak durmak istediği ama bir yandan da kayıtsız kalamadığı bu devasa sosyal medya alemine kaçak olarak giriyormuş! Kendi adını taşıyan bir Instagram hesabı olmayan ancak ortağı olduğu The Outset adındaki cilt bakım ürünleri şirketinin bir sayfası bulunan güzel yıldız meğer çok meraka düştüğünde gizlice bu kurumsal hesaba girip Instagram yolculukları yapıyormuş.

MEĞER HERKESTEN GİZLİ KAÇAK KULLANIYORMUŞ!

Böylece hem kendisiyle ilgili paylaşımları gören hem de etrafındaki insanların sosyal medya hayatlarını takip edebilen Johansson bu durumu “Ofise gidip oranın hesabından Instagram’a kaçak girdiğimde tıpkı annesinin telefonun çalıp kurcalayan 3 yaşındaki bir çocuk gibi heyecanlanıyorum” diye tarif ediyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio