Kılıçdaroğlu: Bu ülkede baharlar hiç bitmeyecek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’la beraber Konya’da milletimizle buluştuk. Çiftçilere söyledim; tarımdaki sorunları çözeceğiz. Bu ülkede baharlar hiç bitmeyecek” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte, bugün Konya’daki Millet Buluşması Programı’na katıldı.

Kılıçdaroğlu, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

* “Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’la beraber Konya’da milletimizle buluştuk.

* Çiftçilere söyledim; tarımdaki sorunları çözeceğiz. Bu ülkede baharlar hiç bitmeyecek.

* Bugün güzel Ereğli’de halkımızın büyük teveccühü nedeniyle esnaf ziyaretimizi yapamadık. #SanaSöz Ereğli, Cumhurbaşkanı olarak, ‘il meydanında’ sizlerle buluşacağız…

”Kılıçdaroğlu; bugün Konya Ereğli’de vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle esnaf ziyaretini iptal etti. Karapınar’da yol üzerinde çiftçilerle bir araya gelen CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, çiftçilerin sorunları ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

KILIÇDAROĞLU: KONYA OVASI PROJESİ’Nİ BİTİRECEĞİZ, BURAYA SU GELECEK

Kılıçdaroğlu ise çiftçiye, “Konya Ovası Projesi’ni bitireceğiz. Buraya su gelecek. 20 yılda yapmadılar, yapacağız. Sözünü verdim. İki, Güneş panellerini kuracağız. Çiftçiye elektriği bedava ücretsiz vereceğiz. Bunu Şanlıurfa’dan başlatacağız, sözü oradan verdim. Sonra bütün Türkiye genelinde bütün çiftçilere elektriği ücretsiz vereceğiz. Siz kooperatif kuracaksınız. Biz panelleri getireceğiz panelleri kuracağız. Sıfır faizli krediyle bunu yapacağız. Arkasından siz elektriği bedava kullanacaksınız. Artan kısmı satacaksınız. Bir de elektrikten gelir elde edeceksiniz. Bunun da sözünü veriyoruz. Sizin alın terinizi değerlendireceğiz. Kırmızı mazot vereceğiz. ÖTV’yi, KDV’yi kaldıracağız” diye cevap verdi.

Üretici ise Kılıçdaroğlu’na, “Biz zaten onu bekliyorduk. Üretim yapalım dışarıdan ithal getirmeyelim” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio