Kendall Jenner baştan ayağa tek renk

Amerikalı model Kendall Jenner yüzü olduğu bir ayakkabı markasının yeni reklam kampanyasında yer aldı. Çekimlerde elbise, ayakkabı ve çantasının aynı renkte olduğu moda akımına mavi ile uyum sağladı.

Jimmy Choo’nun İlkbahar 2023 kampanyasının yüzü olan süper model, New York silüetine kendinden emin bir şekilde hakim olurken, fotoğrafçı Carlijn Jacobs‘un “Time to Dare” serisinin ikinci sezonuna devam ediyor.

Jenner, New York’ta bir çatı katında, lüks markanın çok yüksek kot topuklu ayakkabıları ve Jimmy Choo‘nun beyaz logosunun kabartmalı olduğu uyumlu bir çantayla bir yüzme havuzunun yanında uzanırken resmedildi.

Kreatif direktör Sandra Choi, ”Jimmy Choo’da hayaller her zaman gerçek olabilir ve 2023 baharında kadın kahramanların güçlü vizyonlarını yarattım. Geçmişte bir hayal sadece bir hayal olabilirken, bugün her kız kendi kahramanı olabilir. Kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlar ana fikirdir. Bu öğeler sadece görünümdeki bir değişiklik değildir ve vizyonunuzu değiştirecek.Jimmy Choo kadınları güçlüdür. Onları küçümseme bile.”  dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio