Annesi evlenmesini dört gözle bekliyor ama o daldan dala, sefa peşinde

Hollywood’un müzmin bekarı ve şu sıralar en çapkını geleneği bozmadı… 2022’nin sadece son yarısında, adı üç farklı kadınla anılan ünlü oyuncu, bu yıla da bir lüks yat dolusu güzelle başladı. Gelenek dediysek boşuna değil. Çünkü yıllardır onun adı anıldığında özellikle de tatil dönemlerinde, kiraladığı lüks yatlarla çıktığı mavi turlar akla geliyor.

Geçtiğimiz eylül ayında 25 yaşına giren sevgilisi Camila Morrone‘den ayrılan DiCaprio’nun adı, önce Ukraynalı model Maria Beregova ile anıldı. 20 yaşındaki Beregova ile bu yazın temmuz ayında St. Tropez’de lüks bir yatta görüldüğü ileri sürülen Leonardo DiCaprio sonra rotayı Gigi Hadid‘e çevirdi. Aslında, Zayn Malik ile ilişkisinden Khai adında bir kızı olan 27 yaşındaki Hadid, DiCaprio’nun sevgili profiline uymuyordu.

Ama yine de Gigi Hadid ile Leonardo DiCaprio, yakın çevrelerinin deyimiyle birkaç ay birbirlerini tanımaya çalıştılar. Sonuç olarak ilişki yürümedi, ayrıldılar. Tabii DiCaprio hız kesmedi ve çok kısa bir süre önce Magazin basınında isminin yanına bir başka güzelin, 23 yaşındaki Victoria Lamas‘ın adı yazıldı. Bu konudaki iddialar gerçek mi, varsa eğer böyle bir ilişki ne kadar sürecek bilinmez. Fakat Leonardo DiCaprio, şimdi de 2023 yılının ilk gününde lüks yatla çıktığı bir turda görüntülendi. Tabii ki yanında bazıları, arkadaşlarının eş ya da sevgilileri olan ama bazılarının kim olduğu henüz bilinmeyen güzellerle. Ona eşlik edenler arasında Tobey Maguire da vardı.

EN ÇOK ANNESİ ARTIK DURULMASINI İSTİYOR
Hollywood’un müzmin bekarlarından en ünlüsü olan Leonardo DiCaprio‘nun hayranlarının bazıları artık onun bir an önce evlenmesini ve kendine bir hayat kurmasını istiyor. Ama aslına bakılırsa, 50 yaşına merdiven dayanan oyuncunun artık yuvasını kurmasını herkesten çok isteyen biri var: Annesi Irmelin Indenbirken Oyuncunun yakın çevresinin ifade ettiğine göre özellikle de oğlunun, Al Pacino’nun üvey kızı olarak tanınan Camila Morrone ile birlikteliği sırasında Irmelin bu konuda çok umutlandı. Leo’nun, Camila ile 2017 yılında başlayan ilişkisi hatırı sayılır bir süre devam edince Irmelin de oğlunun artık durulup oturacağı konusunda umutlandı. Hatta önceki yıl, Irmeline’in oğluna “evlenmeni istiyorum, hemen şimdi” dediği bile ileri sürülmüştü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio