Jeremy Renner’ın yaraları ağır, bir ameliyat daha geçirecek

Hollywood yıldızı Jeremy Renner, karlarla kaplı bir beldede yer alan evinin yolunu kapatan karları temizlemek isterken korkunç bir kaza geçirmişti. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Renner’ın bir ameliyat daha geçireceği belirtildi.

Hollywood yıldızı Jeremy Renner’ın kar kürerken bir kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Jeremy’nin aldığı yaralar sebebiyle durumunun ‘kritik’ ancak mevcut olarak ‘stabil’ olduğu belirtilmişti.

“BU KAZADA YARALANAN TEK KİŞİ”

Yaşanan kazaya dair Washoe İlçesi Şerif Ofisi tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, “1 Ocak 2023, sabah saat 09:00 civarında, Washoe İlçesi Şerif Ofisi, Nevada, Reno’daki Mt. Rose Otoyolu bölgesinde ağır yaralanmayla sonuçlanan bir kazaya müdahale etti. Ekipler olay yerine vardıklarında sağlık görevlileriyle koordineli olarak Bay Jeremy Renner’ın bir sağlık helikopteriyle yerel bir bölge hastanesine tıbbi nakli yapıldı. Jeremy Renner, bu kazada yaralanan tek kişi olarak kayıtlara geçirildi” denildi.

KAR KÜREME ARACININ ALTINDA KALMIŞ

Bölgeden gelen haberlere göre; Jeremy Renner, kendi kullandığı kar küreme aracının altında kalmış, bu kocaman araç tarafından ezilerek ciddi şekilde yaralanmış.

Hastaneden yapılan açıklamada; Renner’ın künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylendi. Ünlü aktörün, hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçirdiği ancak ikinci bir ameliyat daha geçirmesi gerektiği açıklandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio