Sylvester Stallone gösterişli Los Angeles çiftliğine veda ediyor

Rocky filminin yıldızı Sylvester Stallone, eşi Jennifer Flavin ile Palm Beach’e taşınmasının ardından Hidden Hills’teki evini satın aldıktan bir yıldan kısa bir süre sonra 22,5 milyon dolara satışa sundu.

Evin yer aldığı site içerisinde “meyve bahçesi, havuz evi, sarmaşık kaplı bir sundurma, at ahırı ve binicilik arenası” bulunuyor.

Tesis için 18 milyon dolardan fazla para harcadıktan ancak dokuz ay sonra, Sylvester Stallone gösterişli Los Angeles çiftliğine veda ediyor. “Rambo” ve “Rocky” yıldızının 2,2 dönümlük arazisi, 22,5 milyon dolara yeni listelendi, San Fernando Vadisi‘nin derinliklerinde, korumalarla çevrili Hidden Hills şehrinde bulunuyor.

Stallone, kendisi ve uzun süredir eşi Jennifer Flavin ile Kaliforniya‘da giderek daha az zaman geçirdikleri için satıyor. Yaklaşık bir yıl önce 58 milyon dolarlık Beverly Hills malikanesini Adele‘ye sattıklarından beri, çift Florida‘yı birincil konutları yaptı; Sunshine State‘de 35 milyon dolarlık bir Palm Beach evleri var.

Hidden Hills mülküne gelince, Stallone kısa mülkiyet süresi boyunca burada çok az değişiklik yapmış gibi görünüyor. Sessiz bir çıkmaz sokağın sonundaki kapıların ve olgun ağaçların arkasındaki yoldan görünmeyen mülkün tamamı, Stallone satın alınmadan önce ünlü tasarımcı Martyn Lawrence Bullard tarafından kökten elden geçirildi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio