Lionel Messi, Arjantin efsanesi Diego Maradona’ya benzetildi

Lionel Messi’nin zirvesindeki isim olması başarı hikayesini ve çocukluğuna fotoğraflarda gündeme getirdi ve Marodona ile karşılaştırıldı.

Maradona’nın müzesini, kramponlarını ve yetiştiği teneke mahallesini gören gazeteci Bülent Korman da Messi’nin kupa için verdiği mücadele ve liderliğinin sıradan, kimilerindeki o itici hırs olmadığını hissettiğini köşe yazısına taşıdı.

Gazeteci Bülent Korman ‘‘Karısı, çocuklarıyla dün akşam çekilmiş bu fotoğrafı görünceye kadar, Messi için bir şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi.” dedi

Korman, Messi’nin tanrı vergisi yeteneğinden öte, ulaştığı yerin onun kişiliğini bozmasına izin vermeyen, aşkın ve özünün kıymetini bilen adam gibi bir adam olduğunu vurguladı.

İşte Messi’nin çocukluğuna, çocukluğundan bugüne gelen aşkına ve ailesi dair en değerli fotoğraflar…

Korman, Messi için de, “Kupa için verdiği mücadele ve liderliğinin sıradan ve kimilerindeki o itici hırs olmadığını hissediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio