Emily Ratajkowski’den aşk ilanı

ABD’li model Emily Ratajkowski ile komedyen Pete Davidson ilişkilerini ilan etti. Yeni çift, hafta sonu New York’ta NBA maçını izlemeye beraber gitti. Bir süredir isimleri birlikte anılan çift, böylece ilişkiyi doğrulamış oldu.

Daha önce Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Kim Kardashian gibi dünyanın en ünlü kadınlarıyla birlikte olan Davidson‘ın sırrı, ABD magazin gündemini ele geçirdi. Davidson’ın kendisini çok ciddiye almaması, sevgililerini dinlemesi ve güldürmesi en ayırt edici özellikleri arasında sayılıyor. Öte yandan Ratajkowski, biten evliği sonrası çok kilo kaybettiğini ve yeni bir evliliğe sıcak bakmadığını söyledi.

“High and Low with EmRata” adlı podcast’inde konuyla alakalı konuşan Emily Ratajkowski, “Kendimi iyi hissetmediğimde çok fazla kilo kaybediyorum. Bir dönem çok kilo kaybettim ve gerçekten korkurtucuydu. Şimdi o kiloları geri aldım ve çok daha mutluyum” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio