Hande Erçel’in başına talih kuşu kondu! Dünya Hande Erçel’i izleyecek

Instagram’da en çok takipçiye sahip olan Türk kadın oyuncu Hande Erçel, güzelliğiyle adeta baş döndürüyor. Ünlü oyuncu, her hareketiyle adından söz ettiriyor. Hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle çok konuşulan ünlü güzel Hande Erçel’in başına talih kuşu kondu. 

Hande Erçel, Katarlı bir özel beslenme ve diyet merkezinden reklam teklifi aldı. Eğer Hande Erçel bu teklifi kabul ederse, marka yüzü olduğu reklam filmi 1 ay boyunca Dünya Kupası süresince gösterilecek. Genç oyuncunun bu çalışmadan tam bir servet kazanacağı öne sürülüyor.

 

Bülent Cankurt’un haberine göre; Rol aldığı dizilerin Ortadoğu’da reyting rekorları kırmasından dolayı oralarda şöhret yakalayan oyuncumuza, Katarlılar teklifte bulunmuş bile. Henüz anlaşma imzalanmamış ama prensipte anlaşmışlar.

Projenin detaylarını da öğrendim. Merkezin tanıtımı için Erçel ile İstanbul’da reklam filmi çekilecekmiş. Bu film, Katar’da, 20 Kasım’da başlayıp 18 Aralık’ta sona erecek Dünya Kupası süresinde gösterilecekmiş. Yani Dünya Kupası boyunca, Katar’da bir Hande Erçel rüzgarı esecekmiş. Dünya Kupası için ülkeye, dünyanın dört yanından 1 milyon kişinin geleceğini düşünürsek, merkez Erçel ile dünya tanıtımını da yapmış olacak. Böyle bir proje için Erçel’e ne teklif edildi öğrenemedim ama servet kazanacağından hiç şüphem yok.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio