Bu fikir hangi şeytanın akılına gelir?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşma tartışma yarattı. Partililerle bir araya gelen Kirişçi’nin 2023 seçimlerine ilişkin söylediği sözler olay oldu. Bakan Kirişçi, “Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar. İnsanlık adına bu memleketin, milletin değil, tüm mazlum milletlerin selameti adına atmanız gereken hangi adımı attınız? Hamdolsun bunun verilecek cevabı var” dedi.

Gazeteci Ertuğrul Özkök de sesli köşesinden Bakan Kirişçi’nin sözlerine tepki gösterdi. Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM’deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde konuşan Özkök, “İyi de arkadaş sen nasıl biliyorsun orada hangi sorunun sorulacağını? Kimin soracağını? Ya derlerse ki; bütün bu olup bitenlere, hayat pahalılığına, şuna buna rağmen sen niye oy verdin? Böyle bir ihtimal de var değil mi soru sorulacaksa…” dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şunları söyledi:

“(Olacak o kadar çalıyor…) 30 yaşın üzerinde olanlar, 40 yaşın üzerinde olanlar bu müziğin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Rahmetli Levent Kırca’nın ‘Olacak O Kadar’ adlı müzikal paodilerini açılış müziğiydi bu. Bugünlerde bu müziği o kadar çok özlüyorum ki çünkü mizahı özledim. Allahtan ki özlediğimiz mizahı bize bugünlerde sağlayan din adamı kisvesi altında televizyonlarda, YouTube’larda, TikTok’larda ve Instagram’da paylaşım yapan insanlar… Bakın bunlardan bir tanesi son olarak ‘alafranga tuvalette tuvalete girmeyin çünkü orada biriken suda şeytan yıkanıyor’ diyor. Ya hangi şeytanın aklına gelebilir böyle bir fikir allahını severseniz. Ama daha önemlisi bir AKP’li milletvekili çıktı ve açık açık ‘2023 seçimi çok önemlidir, yarın öbür dünyaya gittiğinizde size sorarlar’ diyor. Yani diyor ki; 2023 yılında gidip AKP’ye oy vermezsen size öbür tarafta bunun hesabını sorarlar. İyi de arkadaş sen nasıl biliyorsun orada hangi sorunun sorulacağını? Kimin soracağını? Ya derlerse ki; bütün bu olup bitenlere, hayat pahalılığına, şuna buna rağmen sen niye oy verdin? Böyle bir ihtimal de var değil mi soru sorulacaksa… Sen kendini Allah’ın yerine koyup böyle bir şeye karar veremeyeceğine göre… Ama görüyorsunuz ki; işte bütün bunlar mizah olmayınca mizahın yerini tutan şeyler. Evet, Levent Kırca’yı hatırlayarak bitiriyorum bugünkü konumu”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio