Sylvester Stallone’un son davranışı kafaları karıştırdı

“Rocky” ve “Rambo” filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone ve 25 yıllık eşi Jennifer Flavin’in son davranışları hayranlarını üzeceğe benziyor.

Dünyaca ünlü aktör Sylvester Stallone’un (76), eşi Jennifer Flavin’in (54) kolunda yer alan dövmesini, köpeği Butkus’un dövmesiyle değiştirmesi soru işaretleri yarattı.

Bunun dışında Flavin de, kızlarıyla olan bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak “her şeyin bitmiş olabileceğini” ima etti.

“Bu kızlar benim önceliğim. Başka hiçbir şeyin önemi yok. Dördümüz sonsuza kadar” yazan Flavin artık Stallone’yi Instagram’da takip de etmiyor.

“ARALARINDA BİR SORUN YOK”

Stallone adına konuşan bir sözcü ise, çiftin arasında bir sorun olmadığını, aktörün dövmesine rötuş yaptırmak istediğini ancak beklediği şekilde olmayınca farklı bir modele geçiş yaptığını söyledi.

Ünlü aktörün 1997’de yaptığı üçüncü evliliği, şimdiye kadar Hollywood’un en güçlü evliliklerinden biri olarak görülüyordu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio