Tuba Ünsal o soruyu duyunca gözyaşlarını tutamadı

Boşanma aşamasındaki birisiyle aşk yaşayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal o soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Ünsal’ı ağlatan o soru..

Oyuncu Tuba Ünsal, 40 sorunun sorulduğu programda tüm sorulara içtenlikle cevap verirken bir soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünsal boşanma aşamasındaki Caner Karaloğlu ile aşk yaşadığı için uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Bu olay üzerine programda Ünsal’a sorulan “Yuva yıkan kadın oldun mu? sorusu ünlü oyuncuya zor anlar yaşattı. Gözyaşlarına  hakim olamayan Tuba Ünsal bu soruya “Asla. Çok da korkarım bildiğim kadarıyla… O kadar girmek istemediğim bir alan ki… Ne konuşsam boş kalır benim içim çok rahat! Kimsenin yuvasını yıkmadım, kimsenin kocasını elinden almadım.” yanıtını verdi.

Tuba Ünsal o soruyu duyunca gözyaşlarını tutamadı! Yuva yıkan kadın.. #2

SEVGİLİSİNİN EŞİYLE KAVGA ETMİŞTİ

Tuba Ünsal, tasarımcı Elisabeth Mas‘in boşanmak üzere olduğu eşi Caner Karaloğlu geçtiğimiz yıllarda ilişki yaşamaya başlamıştı. Bir mekanda karşılaşan Mas ve Ünsal, birbirine girmiş ve taraflar davalık olmuştu. Ünsal, olayların ardından ilişkisini bitirmiş Karaloğlu da eşi ile barışmıştı.

“KİMSENİN KOCASINI ELİNDEN ALMADIM”

Programda bu konuyla ilgili soru sorulan Ünsal, pas hakkını kullanmak yerine cevap vermeyi tercih etti. “Yuva yıkan kadın oldun mu?” sorusunu duyunca gözyaşlarına hakim olamayan oyuncu, “Asla. Çok da korkarım bildiğim kadarıyla… O kadar girmek istemediğim bir alan ki… Ne konuşsam boş kalır benim içim çok rahat! Kimsenin yuvasını yıkmadım, kimsenin kocasını elinden almadım. Böyle olmasaydı mahkemeler ceza verirdi. Davalar geri çekilmezdi. Yalan söylüyor olsaydım çok daha pür pak çıkabilirdim. Bana sorduklarında da yalan söylemedim, tanıyorum, dedim. O yüzden bunlara girmek istemiyorum” yanıtını verdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio