Kaan Yıldırım: Hande söylediyse doğrudur

Bodrum tatilinde Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ile buluşan Kaan Yıldırım, İstanbul’a döndü.

Etiler’deki Da Mario’dan çıkarken objektife yansıyan oyuncu, Bodrum’daki bir mekanda görüntülendiği kadın sorulunca şöyle dedi:

“Mekanda eğlenirken, şans eseri orada olan birileriyle yazıldım. Kuzenimle tekne tatiline çıktım, bambaşka haberler yazıldı. Herhalde bu mesleğin cilvesi. Artık alıştık.”

Yıldırım, ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel’in “Kaan arkadaşım ve arkadaşım olarak kalacak” sözleri hakkında ne düşündüğü sorulunca “Doğrudur, Hande ne söylediyse doğrudur” dedi.

Bodrum tatilinde eğlendiği sırada yanında bir kadın ile görüntülenen ve kaçamak haberleri çıkan Yıldırım, “Bir mekanda eğlenirken şans eseri aynı mekanda eğlenen başka birileri ile yazıldım. Birkaç habere maruz kaldım. Kuzenim ile tekne tatiline çıktım, orada bambaşka bir şey çıktı. Bu herhalde bu mesleğin bir cilvesi. Bir tek ben maruz kalmıyorum. Artık alıştık” diye konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio