16 kilo veren Kim Kardashian’dan yeni video

Geçtiğimiz aylarda Kanye West ile olan sekiz yıllık evliliğini bitiren Kim Kardashian , Instagram takipçilerine SKIMS markasının yeni ürünlerini çektiği bir video ile tanıttı.

Marlyn Monroe’nun elbisesini giymek için diyet ile 16 kilo veren Reality Show yıldızı ince fiziğiyle de dikkat çekti.

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart’ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian’ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West’in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

West’ten boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, “Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu” şeklinde kullanmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio