Kuşadası Belediyesi ile Number1 medya arasında dev anlaşma

Number One Medya grubu ve Kuşadası Belediyesi, kesintisiz müziğin Kuşadası’nda hayat bulacağı dev bir anlaşmaya imza attı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Number1 Medya Grubu Başdanışmanı Ali Karacan arasında imzalanan anlaşmayla Kuşadası’nda muhteşem bir yaz bizleri bekliyor.

KUŞADASI MÜZİĞİN BAŞKENTİ OLUYOR

Kuşadası’nı tam anlamıyla müziğin başkenti haline getirecek bu anlaşma ile 15 Mayıs – 15 Eylül tarihleri arasında Number1 radyoları, yayınlarını Kuşadası’ndan gerçekleştirecek.
Yılın en çok ses getiren ve sanat, iş ve cemiyet hayatını buluşturan Number1 video müzik ödülleri de bu yıl Kuşadası Belediyesi iş birliğiyle düzenleniyor.

NUMBER1 İLE GÜMBÜR GÜMBÜR BİR YAZ GELİYOR

’Bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Altın Güvercin Beste Yarışması ile en iyilerin belirlendiği dev organizasyon, Kuşadası Belediyesinin organizatörlüğüyle bu yıl Number1 ve Number1 Türk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Number1 grubu sadece bununla kalmayıp yaz boyunca Kuşadası plajlarından dans partileri düzenleyecek. Kuşadası’nda bu yaz Number1 farkıyla bambaşka olacak…

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio