Arçelik, İklim Dostu Hareketi başlattı

Arçelik, “Gezegenimiz için ne yapabiliriz?” sorusuna yanıt aramak üzere “İYİ-GE- İyilik Geliştirme” adındaki ortak akıl platformunu hayata geçirdi ve İYİ-GE Kurulu ile tüm paydaşlarını kapsayacak şekilde İklim Dostu Hareket projesini başlattı.

Arçelik, İklim Dostu Hareketi başlattı

Arçelik’ten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Arçelik’in sürdürülebilirliğe olan inancının, doğaya ve topluma fayda sağlama gayretinin bir yansıması olan İYİ-GE, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin, bilim ve fikir insanlarının, aktivist ve sanatçıların, daha iyi bir dünya yaratmayı sağlayacak fikir ve projeler üretmek üzere bir araya geldiği bir platform. Bilim Koordinatörlüğünü çevre bilimci Dr. Uygar Özesmi’nin üstlendiği İYİ-GE Platformu; TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hikmet Öztürk, WWF Genel Müdürü Aslı Pasinli, WWF Kurumsal İş Birlikleri Yönetmeni Nilay Dökümcü, Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu- KUSİF Yönetici Direktör Dr.Gonca Ongan, KUSİF Proje ve Eğitim Kıdemli Uzmanı Agata Fortuna, Havas İstanbul Genel Müdürü Ceren Çubukçu, Bilim insanı Prof. Dr. Nilgün Kıran Cılız, çevre aktivistleri Selin Gören ve Atlas Sarrafoğlu, sanatçı Yiğit Özşener ve İYİ-GE Moderatörü Ahmet Akın gibi değerli isimleri bir araya getiriyor.”

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer de, “Tüketicilerimizle birlikte tüm evlerde yaşanacak bir dönüşüme ilham vermek istiyoruz. İlk İklim Dostu Mağazamızı İzmir’de açtık, bu konsepti yaygınlaştıracağız” diye konuştu.

 

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio