Duayen yazar Sami Kohen’in ‘70 Yıllık Serüveni’

Milliyet gazetesinin duayen dış politika kalemi Sami Kohen’in “Sami Kohen Anlatıyor: Ver Elini Dünya – 70 Yıllık Gazetecilik Serüveni” adlı kitap, Sami Kohen’in çocukluğundan başlayarak meslek yaşamına uzanıyor. Kohen Kitabında Mehmet Ali Birand, Ercüment Karacan, Abdi İpekçi, gibi önemli iş insanlarını anlatıyor.

Ali Naci Karacan Milliyet gazetesinde neden en çok Abdi İpekçi’ye güvendi? Yerine geçen oğlu Ercüment Karacan, İpekçi suikasti öncesinde neler yaşadı? Kohen Dönemin gazetecilerinden Eski başbakan Bülent Ecevit ile ilgili neler söyledi? ABD Dışişleri Bakanı ile görüşmesi, Kıbrıs harekatına dair anıları ve çok daha fazlasını anlatan gazetecinin anıları, bu mesleğe gönül vermiş birçok gence ve okuyuculara ışık tutacak nitelikte.

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio